Пенсіонерка поскаржилася на дивні маніпуляції ПриватБанку з її пенсійними виплатами. Деталі клієнтка розкрила у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

Клієнтка "Привату" заявила, що отримала від Пенсійного фонду пенсію за вересень у повному обсязі. Через п'ять днів їй надійшло повідомлення від банку про стягнення по виконавчому провадженню і вся пенсія з рахунку "випарувалася".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Ще через два дні ПриватБанк повідомив пенсіонерку про зарахування її пенсійної виплати. Також було зазначено - "суму боргу помилково чи надмірно списано".

Втім, пенсіонерка зауважила, що банк повернув не всю суму, яку з незрозумілої причини списав. "Приват" взяв комісію у розмірі 37 гривень.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Тобто, пенсія за вересень повернулася, але стала меншою на 37.13 грн. Висновок: Приват Банк співпрацює з шахраями та збільшує свої прибутки ганебними методами. Звичайно, за такою незначною сумою до суду не підеш", - обурилася клієнтка.

У відповідь фахівці фінустанови пообіцяли зв'язатися з пенсіонеркою, щоб уточнити її дані та перевірити всю інформацію.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк списав 12 тис. грн з рахунку військового, які мали піти на лікування та допомогу в окупації.

Також наш портал інформував, проблеми з зарахуванням пільг: клієнти "Ощада" не можуть отримати допомогу на комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші роками "мовчки" знімаються з карти: у ПриватБанку пояснили, як працюють страхові.