"Нафтогаз" зберіг тариф на газ для населення на рівні 7,96 гривні за кубометр. Проте деяким побутовим споживачам можуть перерахувати платіжки за іншим тарифом. Про це йдеться на сайті газопостачальної компанії.

Українці, які заплатять за спожитий газ до 15 числа через онлайн-сервіси компанії "Нафтогаз", отримають знижку у розмірі 1%. Вона буде автоматично зарахована на наступний період.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Отримуйте додаткову знижку 1% в наступному місяці за сплату до 15 числа в особистому кабінеті або чатботі", - йдеться у повідомленні.

З огляду на знижку тариф на блакитне паливо становить уже 7,88 гривні за кубометр. З урахуванням даної ціни споживачеві буде зроблено перерахунок платіжки наступного місяця після виконання зазначених умов.

Популярні новини зараз
Поліція займеться школярами: будуть реагувати дуже швидко У всьому винна росія: сучасний Нострадамус розповів, як і де розпочнеться Третя світова війна У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль" Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Наприклад, якщо після похолодання домогосподарство використовує газу на загальну суму 1000 гривень, то зі знижкою витрати можуть скоротитися до 990 гривень.

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube
Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

Споживачів попереджають, що знижка не підсумовується та нараховується лише за умови відсутності заборгованості, тобто при проведенні онлайн-платежу потрібно сплатити всю суму з огляду на копійки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що робити, якщо отримали неправильну платіжку: роз'яснення від "Нафтогазу".

Також наш портал інформував, як заощадити тисячі гривень на оплаті "блакитного палива": інструкція від "Нафтогазу".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, другу "газову" платіжку перерахують: скільки доведеться платити кожній родині щомісяця.