Комендантська година залишається актуальною темою для мешканців українських міст, особливо стосовно транспортних послуг. Онлайн-сервіс таксі Uklon планує відновити свою роботу в нічний час, отримавши попереднє погодження від місцевої влади Львова.

Про це повідомив співзасновник компанії Дмитро Дубровський, на порталі interfax сказавши, що Uklon вже подав запити до міської та військової адміністрацій.

Таксі Uklon
Таксі Uklon

Після початку повномасштабного вторгнення Uklon продовжував працювати під час комендантської години, що було важливим для надання допомоги людям у надзвичайних ситуаціях. Однак 18 березня компанія зупинила перевезення вночі на вимогу Патрульної поліції Києва, що зумовило запровадження обмежень по всій Україні.

До цього часу Uklon був єдиним сервісом, який працював цілодобово, надаючи транспорт для поїздок до вокзалів, лікарень та в екстрених ситуаціях. Дубровський зазначив, що в найближчому часі в містах Західної України компанія розпочне відновлення роботи в комендантську годину, сподіваючись, що місцева влада в Києві, Дніпрі та Одесі також ухвалить позитивні рішення.

Популярні новини зараз
Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші "Мертвець" несподівано ожив на операційному столі: хотіли вирізати серце Чи можуть мобілізувати у чужому місті: як уникнути непорозумінь з ТЦК Військові обурені заявою Порошенка про начебто оборону ним Києва: «Має вибачатись перед сім’ями загиблих!»
Показати ще

Дефіцит водіїв таксі. Фото: youtube
Дефіцит водіїв таксі. Фото: youtube

Зупинка нічних перевезень була наслідком тиску з боку Національної поліції, яка накладала штрафи на автомобілі Uklon. Відновлення роботи сервісу в комендантську годину може суттєво покращити мобільність мешканців західних регіонів України і забезпечити безпечні можливості для пересування вночі.

Нагадаємо, українцям доведеться пересісти на велосипеди: таксі може подорожчати ще на 10%

Раніше ми писали про те, що кращі вживані автомобілі до 300 000 грн: Renault, Nissan та інші

Крім того, Знай.ua повідомляв, за які порушення водії заплатять 680 гривень