Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є одразу кілька новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів у середині жовтня оновили ціни на найпопулярніші безалкогольні напої.

Зокрема, супермаркети показали, які ціни на мінеральну воду, соки і навіть на солодку "кока-колу".

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Соки, мінералка, скріншот: YouTube
Соки, мінералка, скріншот: YouTube

Вартість мінеральної води

Середня ціна на мінеральну воду "Моршинська" слабогазована (1500 мл) становить 22,53 грн., що на 7 копійок вище, ніж у вересні (22,46 грн.). Найнижча ціна - у мережі Нoвус (20,29 грн), найвища - у MeгaМаркет (25,00 грн).

Популярні новини зараз
ПриватБанк зробив важливе попередження: кому треба терміново перевипустити картку Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн
Показати ще

Ціни на мінеральну воду, скріншот: Minfin
Ціни на мінеральну воду, скріншот: Minfin

Вартість "коли"

Пляшка кока-коли обсягом 1750 мл у середньому коштує 47,52 грн, що на 16 копійок дорожче за вересневу ціну (47,36 грн). Ціни варіюються від 43,49 грн у Ноус до 56,30 грн у MegaMarket.

Ціни на колу, скріншот: Minfin
Ціни на колу, скріншот: Minfin

Вартість соків

Ціна на сік Rich яблучний (1 л) підвищилася – з 76,23 грн у вересні до 78,20 грн у жовтні. Сік "Наш сік" мультивітамін з м'якоттю (950 мл) зберіг колишню ціну – 42,90 грн. Однак, у мережі АТБ сік бренду "Sandora" апельсиновий вже коштує понад 97 грн за упаковку в 950 мл., і водночас є польський аналог, який продається за акцією - 49 грн за упаковку.

Ціни на соки, скріншот: Minfin
Ціни на соки, скріншот: Minfin

Ціни на сік, скріншот: atbmarket
Ціни на сік, скріншот: atbmarket

Можна помітити невелике зростання цін на мінеральну воду та кока-колу, тоді як ціни на соки залишаються відносно стабільними (крім апельсинового нектару). Споживачам рекомендується порівнювати ціни в різних магазинах для більш вигідних покупок.

Нагадаємо, ціни на овочі та фрукти встановлюють рекорди: що подорожчало найбільше.

Раніше повідомлялося, соняшникова олія, борошно та цукор: де купувати продукти першої необхідності, щоб заощадити.

Також, продукти, які змінюють запах твого тіла: що потрібно знати.