З карток ПриватБанку зникають кредитні кошти у чималих сумах. Про це свідчить відгук клієнтки на порталі "Мінфін".

Українка заявила, що з її картки невідомі списали 20 тисяч гривень. Усього було здійснено 23 транзакції. Схожа ситуація сталася невдовзі й з її чоловіком.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"23-ма платежами було знято 20000 грн. компанією аналогом нової пошти в Україні. Після цього, о 8:30 ранку було знято трьома транзакціями кошти у мого чоловіка. Свої транзакції я фізично не могла відслідкувати", - поскаржилася клієнтка.

Жінка наголосила, що були списані не її особисті кошти, а кредитні та здивувалася, як банк міг допустити стільки несанкціонованих транзакцій, не заблокувавши їх.

Популярні новини зараз
Понад 11 000 гривень на дитину: в Україні почнуть виплачувати нову допомогу Нічні заморозки накриють Україну: коли чекати на потепління до +17°С Затримали після оновлення даних у "Резерв+": адвокат розповів, як діє ТЦК Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста
Показати ще

"Питання до банку, чому було допущено аж стільки транзакцій, тим паче кредитних коштів? Обіцяють розгляд ситуації в термін до 120 днів, які прогнози по такому випадку?", - написала українка.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку відповіли, що шахраї, ймовірно, якимось чином дізнались про дані картки клієнтки, адже інакше подібні махінації неможливі. Жінці порекомендували чекати до 120 днів, доки платіжна система відповість на заявку щодо оскарження транзакцій.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українець втратив 20 000 грн з картки Monobank: просто скористався банкоматом "Привату".

Також наш портал інформував, залишили без грошей на лікування: ПриватБанк заморожує рахунки тяжкохворих пенсіонерів.

Крім того, ми писали, військові страждають із кредитами в "ПриватБанку": пільги не діють, незважаючи на закон.