Українці можуть отримати до 3000 гривень для сплати рахунків за "блакитне паливо". Про це повідомляє пресслужба "Нафтогазу".

Газопостачальна компанія "Нафтогазу" приєдналася до програми "Національний кешбек". Наразі українці можуть витратити накопичений кешбек на оплату природного газу.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Умови державної програми передбачають нарахування 10% кешбеку за придбання товарів українських виробників. Щомісяця кожен українець може одержати до 3000 гривень.

Ці гроші можна витратити на оплату платіжок від "Нафтогазу", а також інші житлово-комунальні послуги. Крім того, кешбеком можна сплатити покупки в магазинах та інші послуги, наприклад, мобільний зв'язок, транспорт, кіно.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Оплата карткою. Фото: скрін youtube
Оплата карткою. Фото: скрін youtube

Для участі в програмі необхідно пройти реєстрацію через додаток "Дія", а також відкрити спеціальну картку, на яку виплачуватиметься кешбек. До "Національного кешбеку" вже приєдналася низка популярних банків, зокрема ПриватБанк та "Ощадбанк".

Варто нагадати, що "Нафтогаз" надає клієнтам знижку на "блакитне паливо" у розмірі 1% за умови оплати через онлайн-сервіси компанії до 15 числа щомісяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, жодної спадщини та покупок: в Україні зібралися ускладнити життя боржникам з комуналки.

Також наш портал інформував, українці зможуть платити за комуналку "Національним кешбеком": як це буде працювати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити за комуналку в кілька разів менше: українці дізналися, як сильно заощадити на електроенергії.